Våra stugor

I det natursköna området Storhogna finns våra exklusiva fjällstugor. Storhogna Winterlodge är ett familjeföretag som startade 2016 med visionen att bygga fjällstugor av högsta kvalitet med plats för stora sällskap. Idag har vi fyra fjällstugor på Envägen – se vilken som passar er bäst! 

 

Lodge 3A & 3B

Exklusiv fjällstuga i Ski-in/Ski-out läge. Har en unik pardörr som gör den perfekt för två familjer som åker tillsammans och vill ha möjlighet för både umgänge och avskildhet. Passar sällskap på 10 till 20 gäster. 

Lodge 5A & 5B

Exklusiv fjällstuga i Ski-in/Ski-out läge. Har en unik pardörr som gör den perfekt för två familjer som åker tillsammans och vill ha möjlighet för både umgänge och avskildhet. För sällskap på 10 till 20 gäster. 

Lodge 6

Ski-in /ski-out, sju meters takhöjd, två soffgrupper och plats för 20 gäster. En exklusiv upplevelse för hela sällskapet. Här finns en öppen planlösning anpassad för att umgås i stora sällskap. 

Lodge 7A & 7B

Här får det plats 10 gäster och din fyrbenta vän är välkommen! En exklusiv timrad fjällstuga uppdelad i två identiska delar: Envägen A och B som hyrs ut separat. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.