Vinteraktiviteter

Alpinåkning

I närområdet till stugorna finns snösäker alpinåkning med stor variation och en fallhöjd på 470 meter. Totalt finns 35 liftar och 58 pistar fördelat i Storhogna/Klövsjö, Vemdalsskalet och Björnrike.

Liftkort köps via Skistar som har en reception i M-huset. Där finns även ett brett sortiment av utrustning att hyra.
Läs mer om skidsystemet på skistar.com

Längdspår

För längdskidåkare erbjuder Storhogna och Vemdalen spår med fantastiska vyer över fjällen och upp till 800 meters höjd. Det finns totalt 60 km sammanhängande spår som är anpassade för både klassisk stil eller skate. 

För att ta reda på status på spåren, se skidspår.se

Isfiske

För den fiskeintresserade finns många vackra tjärnar att utforska även på vintertid. Vilket kan bli en perfekt dagsutflykt för hela familjen. Här kan du få napp av både öring, rödning, harr och regnbåge. Det finns även möjlighet att grilla och vindskydd vid flera platser men går också att boka en guidad isfisketur med lunch över öppen eld. 
Läs mer om isfiske och vart du köper fiskekort HÄR.

Skotersafari

För en guidad tur i vildmarken är skoter ett utmärkt färdmedel. Det finns både halvdags och flerdagarsturer att välja mellan om ni vill vila upp benen från skidåkningen.                             

Hör med oss om ni är intresserad av att hitta en tur som passar er. 

Fjällvistet

För dem som vill ha en rykande varm upplevelse utomhus finns fjällvistets bubbelpool att hyra. Avsluta dagen med ett avkopplande dopp med slående utsikt över fjället. Vid hyrning ingår även vedeldad bastu och kallkälla. 


Se tider och priser HÄR.

Isklättring

Det finns möjlighet till isklättring från januari till mars på det majestätiska Fettjeåfallet som är ett fall på 75 meter omgivet av autentisk natur. Det krävs inga förkunskaper och det går att boka halv- eller heldagstur som kommer bli ett spänningsfyllt minne.


För priser och bokning lär mer HÄR. 

Hundspann


Glid utöver de snötäckta fjällen eller in i den trolska skogen bakom ett gäng snabba tassar. Ta med familjen, vänner eller kollegorna på en riktigt fjälltur. Välj mellan kortare eller längre turer att avnjuta. 

Läs mer och boka HÄR. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.